18 / 04 / 2024

ATSO gündemleri

ATSO gündemleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ATSO' da gündem AVM...Konuksever Mahallesi' nde AVM projesine Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy çokluğu ile onay verilmesinin yankıları sürüyor...

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.

Antakya'daki ATSO binasının inşaatı devam edecek mi?

Tüm itirazlara rağmen Günyazı bölgesindeki yeni arsa dururken, eski yerine yapılan ATSO hizmet binasının temelinde yaşanan sorun kafaları karıştırdı. Muhalif üyelerin "inat binası" adını taktığı inşaatın kaderi ile ilgili kafalarda bir sürü soru işaretleri oluştu.

Adıyaman mermeri Uzakdoğu'nun gözdesi!

Adıyaman'da üretilen mermerin büyük kısmı Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerine satılıyor- ATSO Başkanı Mustafa Uslu "Adıyaman mermeri Uzakdoğu'nun gözdesi haline geldi. Geçen yıl ilimizden 180 milyon dolar civarında mermer ihracatı yapıldı" dedi.

Döviz ve borsada görülen istikrar inşaat sektörünede yansıyor!

ATSO Emlak Komitesi Başkanı Halil Ersoy, seçimlerin sonuçlanmasının ardından döviz ve borsada görülen istikrarın inşaat sektöründe de yansımaya başladığını söyledi.

Beyoğlu Belediye Meclisi Temmuz ayı Toplantısı bugün başlıyor!

Beyoğlu Belediye Meclisi'nin 2015 Yılı, Temmuz ayı Toplantısı, 06 Temmuz Pazartesi gününden,10 Temmuz 2015 Cuma günü akşamına kadar 5 gün süre ile saat 10.00’da başlamak ve aşağıdaki gündemleri görüşmek üzere yapılacak.

Antalya dünyada nadir görülecek bir kent olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Türel: Balbey Projesi ve Doğu Garajı Projesi ile Antalya'nın dünyada nadir görülecek bir kent merkezi olacak." dedi.

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki çalışmalar devam ediyor!

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki çalışmalar devam ediyor. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Demirci, yapımı devam eden Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki yol çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini bildirdi.

ATSO'da gündem AVM!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ATSO' da gündem AVM...Konuksever Mahallesi' nde AVM projesine Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy çokluğu ile onay verilmesinin yankıları sürüyor...

Ata 2 Konut Yapı Kooperatifi toplanıyor!

S.S Ata 2 Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı; olağan genel kurul toplantısı yaz gündemleri görüşmek üzere düzenlenecek.  Toplantı; 24 Nisan 2011 Pazar günü Sophia Toplantı Salonu'nda saat 10:00-17:00 arasında yapılacak...

ATSO Günübirlik Tesisleri'ni kiraya veriyor

Anatalya Ticaret ve Sanayi Odası ATSO, Günübirlik Tesisleri'ndeki lüks restaurant ve kafeterya ile birlikte hizmet binası restoranını kiraya verecek

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 28 şirket eleman avında

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren 28 şirket çeşitli alanlara eleman alacak.

ATSO gündemleri Haberi

ATSO gündemleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanı Çetin Osman Budak, Konuksever Mahallesi'ndeki AVM projesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi kararı hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere ilgili meslek odaları ve sivil toplum örgütleri ile 18 Kasım Pazartesi günü geniş katılımlı bir toplantı yapılacağını bildirdi. 

Başkan Budak açıklamasında şunları kaydetti: "Kentimizin konu ile ilgili olan sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının katılımı ile gerçekleştireceğimiz toplantıda, öncelikle Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin AVM kararına ilişkin hep birlikte takınacağımız tutumu belirleyeceğiz. Ayrıca bundan sonraki süreçte de kentin ticaretini, trafiğini, çevre koşullarını ve estetiğini olumsuz etkileyecek benzer kararların önüne geçmek için izlenecek yolları değerlendireceğiz." İmar planı tadilatlarıyla yaratılan AVM ve işyeri enflasyonu ile Antalya'nın sürdürülebilir ekonomik ve kentsel gelişimine darbe vurulduğunu belirten Budak, "Antalya Ticaret ve Sanayi...