16 / 04 / 2024

Attila Sezgin

Attila Sezgin

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Kentsel dönüşümü, imar affı olarak görmemek, konut ve ofis stoğuna yönelik müdahale gibi dar bir perspektife indirgememek başarılı bir dönüşüm için ön şarttır” dedi.

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Sezgin Tanrıkulu’nun esnaf kira sorununa yönelik teklifi beklemede!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun kiracı esnafın sorunlarını çözmeye ilişkin kanun teklifi 10 aydır TBMM’de komisyonda bekletiliyor.

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu Attila Doğan vefat etti!

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İTÜ Yüksek Makina Mühendisi Attila Doğan vefat etti. Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası taziye ilanı yayınladı. 

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Sezgin Yılmaz kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç'tan arsa açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Attila Sezgin Haberi

Attila Sezgin

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere, ilgili tüm çevrelerin katılımıyla gerçekleştirilen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda kentin konut ve altyapı sorunları masaya yatırıldı.


Kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin yoğun ilgi gösterdiği kurultayda önemli sunumlar gerçekleştirildi. “Tarihi ve Gecekondulaşan Merkezlerde Kentsel Dönüşüm” başlıklı panelde konuşan Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Kentsel dönüşümü, imar affı olarak görmemek, konut ve ofis stoğuna yönelik müdahale gibi dar bir perspektife indirgememek başarılı bir dönüşüm için ön şarttır” dedi.


Prof. Dr. Sezgin, “Kentsel dönüşümde günümüzdeki mekânsal –yaşamsal sorunlar değerlendirildiğinde, tarihsel olarak birçok medeniyetin yaşadığı ve çok sayıda tarihi binaların yer aldığı ülkemizde, geçmişle bugünkü ihtiyaçları kurgulamanın ne denli güç olduğu görülmektedir” diye konuştu.


Attila Sezgin şöyle...