24 / 04 / 2024

Aura Organizasyon Turizm adres

Aura Organizasyon Turizm adres

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Barış Eriş, Elmas Poray, Talin Mersinlioğlu ve Tuna Demircan ortaklığıyla kuruldu.

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Nevin Yavuz tarafından kuruldu.

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Alis Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alis Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de Arda Alisinoğlu tarafından kuruldu.

Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi! 

Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Merter tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Pangea Organizasyon Turizm Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangea Organizasyon Turizm Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özpehlevan tarafından kuruldu.

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Barış Eriş, Elmas Poray, Talin Mersinlioğlu ve Tuna Demircan ortaklığıyla kuruldu.

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Asaad Abdullah Abdullah ve O.Abdulmohsın Jawad Al Janabi ortaklığında kuruldu.

Arkhe Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi bugün Kaan Tekintamgaç tarafından kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Aura Organizasyon Turizm adres Haberi

Aura Organizasyon Turizm adres

Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Barış Eriş, Elmas Poray, Talin Mersinlioğlu ve Tuna Demircan ortaklığıyla kuruldu.


Aura Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. 2-Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü müzik yapımı üretmek, ürettiği müzik yapımlarını ses taşıyıcılarına kayıt etmek, çoğaltmak, yayınlamak, pazarlamak. 3-Her türlü halkla ilişkilerle ilgili hizmetler vermek, yerli ve yabancı manken, film, tiyatro, ses, dans sanatçılarının...