19 / 04 / 2024

Avangarde Collection istanbulda nerelere otel yapacak

Avangarde Collection istanbulda nerelere otel yapacak

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi cazip fiyatla görücüye çıktı!

Kahve tiryakileri için özel olarak üretilen Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi, birçok özelliğiyle resmen fark yaratıyor. Philips güvencesiyle görücüye çıkan bu ürün, bazı online alışveriş sitelerinde uygun fiyatla satılıyor.

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

The Amour Collection konut projesinde yüzde 50’si peşin geriye kalan ödemede 3 ay taksit fırsatı!

The Amour Collection projesi, Ka Collection Co.'nun sahibi olan Kemal Bey'in toplam 10.155 metrekarelik kendi satın alındığı arazisine inşa ediliyor.

Philips Daily Collection Çay Makinesi: Uygun fiyatıyla dikkat çekti

Philips Daily Collection Çay Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte Philips Daily Collection Çay Makinesi 24 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çeyiz düzeceklere müjde! Korkmaz Manolya Collection serisine indirim geldi! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Korkmaz'ın Manolya Collection serisine indirim müjdesi geldi! Beyazın zarafetiyle tasarlanan koleksiyon, Manolya çiçeğinin ilham veren güzelliğini sofralara taşıyor. Peki, Korkmaz Manolya Collection ne kadar? İşte fiyatı...

Philips HR2738/00 Daily Collection Narenciye Sıkacağı kaç TL? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips Daily Collection Narenciye Sıkacağı ile evde bol vitaminli narenciye suları hazırlayabilirsiniz. Kompakt tasarımı ile kolayca saklanır ve tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanır. Peki Philips Narenciye Sıkacağı ne kadar? İşte detaylar...

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi en ucuza nerden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi,sahip olduğu iki büyük ekmek yuvası ve 8 farklı kızartma ayarı sayesinde nar gibi kızarmış çıtır ekmekler elde edilmesini sağlar.

Philips HR2653/90 Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti en ucuza nerede satılıyor? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti, sahip olduğu motor gücü ve Özel Pro Mix Teknolojisi sayesinde her türlü yiyeceği istenilen kıvama getiriyor.

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi ne kadara satılıyor? İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi dayanıklı tasarımı,geniş iç haznesi ve fonksiyonları ile dikkat çekiyor.Peki sahip olduğu fonksiyonlar neler?

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Avangarde Collection istanbulda nerelere otel yapacak Haberi

Avangarde Collection istanbulda nerelere otel yapacak

İstanbul'daki Golden Age ve Cyrstal otellerinin sahibi olan Öztanık Ailesi'nin ikinci kuşağından dört kardeş üç yıl önce işlerini ayırdı. Grup içinde yer alan Avangarde Collection otellerini bünyesine alan Lütfi Öztanık ile oğulları, ayrılık sonrası Lucis Global'i faaliyete geçirdi. Lucis Global şu an dört otelle faaliyet gösteriyor. Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı İsmet Öztanık, gnıbun İstanbul'da üç otel yatırımı üzerinde çalıştığını söylüyor. Öte yandan Lucis Intiative şirketiyle sektöre nitelikli işgücü kazandıracak bir akademi kuran Öztanık, bu girişim için Kadir Topbaş'ın oğlu Ömer Topbaş ile ortaklık yaptı. Ardından Murat ve Ayşecan Özyeğin ile Soluto adıyla entegre tesis yönetimi şirketi kuruldu. Önümüzdeki beş yılda yeni girişimlerin gelirlerinin otelcilik gelirlerini geçebileceğini söyleyen İsmet Öztanık, sonılanmızı aşağıdaki gibi yanıtladı: 


Öztanık Ailesi'nde...