17 / 04 / 2024

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi adres

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi adres

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Şükrü Erol Avcı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Lagos Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lagos Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Onut Neyiş tarafından kuruldu.

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut, Selçuk Kutur ve Serkan Vatansever ortaklığında kuruldu.

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gc Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin  TL sermaye bedeli ile Gonca Kılıç ve Şerife Can kuruldu.

LDS Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

LDS Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Latifa Serenli ve Tezcan Serenli kuruldu.

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kavuk, Ertunga Avcı, Ramazan Toktay, Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Aromh Blawny Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aromh Blawny Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Omar F.D. Blawny tarafından kuruldu.

Mandara Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mandara Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Tevfik Nazlı  ve Faysal Al Urfalı tarafından kuruldu.

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamwı tarafından kuruldu.

Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kiana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dağlı ve Süleyman Kuruoğlu ortaklığında kuruldu.

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Aslan tarafından kuruldu.

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şirin ve Kamal Ghannoum Chwıch ortaklığında kuruldu.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi adres

AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Şükrü Erol Avcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


AVC Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI   Her türlü emlak,her türlü Gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken,ev apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları tesis etmek, danışmanlık hizmeti vermek. İNŞAAT Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak hür türlü...