28 / 03 / 2024

Avcı Architects ınc research

Avcı Architects ınc research

Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarını sürdüren ve bu yönde projeler üretmeye devam eden Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurgulanmış.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Avcılar'da Marmara Depremi'nin 22. yılında 1500'üncü bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi nedeniyle hasar alan İstanbul Avcılar'da hasar gören 1500'üncü binanın yıkımı gerçekleşti.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

Avcı Architects, Avrasya Tüneli Müzesi ile sergi algısını değiştiriyor!

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

Avcılar Belediyesi imarda hak mahrumiyetinin önüne geçecek!

2017 yılının ilk toplantısında Avcılar Belediye Meclisi önemli kararların altına imzasını attı. Avcılar Belediye Meclisi, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde yaptığı toplantıda imarda hak mahrumiyetinin önüne geçmek için düğmeye bastı.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Avcı Architects, Çubuklu Parsel 28'i tasarladı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan karma kullanımlı lüks konut projesi Çubuklu Parsel 28, çevredeki doğal hayatla bütünleşik bir tasarımda kasaba hayatının getirdiği komşuluk ilişkilerini yeniden kurgulamayı hedefliyor.

Avcı Architects, Kongo Kintele Kongre Merkezi'ni tasarladı!

Avcı Architects’in Afrika’da sürdürdüğü iki önemli tasarımından biri olan ve Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti Brazzaville’de, Kintele bölgesinde yer alan Kongo Kintele Kongre Merkezi’nin, 2016 yılının Eylül ayı sonlarında hizmete açılması planlanıyor.

Avcı Architects ınc research Haberi

Avcı Architects ınc research

Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarını sürdüren ve bu yönde projeler üretmeye devam eden Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde, kurumsal kimlik değerleriyle iç mekan bileşenlerinin bir arada ele alınırken, kullanıcı koşullarının önemsendiği, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurgulanmış.

Tasarım yaklaşımında sürdürülebilirlik esaslarını temel alarak, Türkiye’de ve dünyanın birçok farklı ülkesinde başarılı projeler üreten Avcı Architects, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen çağdaş normlarda office fit-out projeleri tasarlamaya devam ediyor. Avcı Architects tarafından, uluslararası medikal araştırma şirketi INC Research için tasarlanan ve 450 m² büyüklüğe sahip olan İstanbul merkez ofisi, çalışanların gün ışığından en üst düzeyde yararlanması üzerine geliştirilen açık planlı ofis şemasıyla ve doğal malzeme seçimleriyle Avcı Architects projelerindeki sürdürülebilirlik yaklaşımını destekleyerek,...