26 / 04 / 2024

Avcı Architects tasarım

Avcı Architects tasarım

Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.

INC Research, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyuyor!

Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde, kullanıcı koşullarını önemseyen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurguluyor.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etit Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Şenel Öztürk, Tansu Öztürk ve Tayfun Öztürk ortaklığında kuruldu.

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 450 bin TL sermaye bedeli ile Halit Gürbüz tarafından kuruldu.

Asyanet Yapı Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyanet Yapı Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Abidin   Altuğ  ve Mehmet Alp tarafından kuruldu.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Alataş tarafından kuruldu. 

Dizge Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizge Tasarım Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Apaydın tarafından kuruldu. 

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Pava Tasarım Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pava Tasarım Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Avcı tarafından kuruldu.

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özay Çolak ve Tuncay Çolak ortaklığında kuruldu. 

Tago Architects tasarım merkezi oldu!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Avcı Architects tasarım Haberi

Avcı Architects tasarım

Türkiye ve dünyanın birçok farklı ülkesinde, tasarım yaklaşımında sürdürülebilirlik esaslarını temel alarak, başarılı projeler üreten Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.


Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarıyla dikkat çeken ve bu yönde nitelikli projeler üreten Avcı Architects’in uluslararası medikal araştırma şirketi INC Research için tasarladığı İstanbul Merkez Ofisi, çalışanların gün ışığından en üst düzeyde yararlanması üzerine geliştirilen açık planlı ofis şemasıyla ve doğal malzeme seçimleriyle dikkat çekiyor. Kullanıcı koşullarının önemsendiği, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan, çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışıyla tasarlanan 450 m² büyüklüğe sahip INC Research İstanbul Merkez Ofisi, Avcı Architects projelerindeki sürdürülebilirlik yaklaşımını destekleyerek, INC Research’ün kurumsal kimliğini...