25 / 04 / 2024

Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak

Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Avcılar sahiliyle ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi. Yeşilkent'e 205 milyon yatırım yaptıklarını, lağım kokularını yok edeceklerini belirtti...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar'da riskli bina kalmayacak!

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak Haberi

Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Avcılar sahiliyle ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi. Yeşilkent Değirmen Deresi'nde incelemelerde de bulunan Şenocak, Yeşilkent'e 205 milyon yatırım yaptıklarını, lağım kokularını yok edeceklerini belirtti. 


AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, Avcılar İlçe Başkanlığı tarafından Avcılar Hilton Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptıkları ve yapacakları projeleri anlattı. Şenocak, "İlçe başkanı görevindeyken belediye başkanlığının yaptığını yaptık. Çünkü bu ilçede eksiklik çoktu" dedi. 


Avcılar sahili ile ilgili çeşitli şikayetlerin olduğunu belirten Şenocak, sahille ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi. "Aileler, çocuklar bu sahile inemiyor" diyen Başkan adayı Bayram Şenocak, "Büyükşehir ile yaptığımız istişareler sonucunda sahilde 400 bin kişi bu sahilden istifade etmesi geriyor. Bununla ilgili 30 Mart'tan sonra inşallah çalışmalarımız olacak" ifadelerini kullandı....