26 / 04 / 2024

Bayram Şenocak: Avcılar sahiliyle ilgili çalışmalar yapacağız!

Bayram Şenocak: Avcılar sahiliyle ilgili çalışmalar yapacağız!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Avcılar sahiliyle ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi. Yeşilkent'e 205 milyon yatırım yaptıklarını, lağım kokularını yok edeceklerini belirtti...



AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Avcılar sahiliyle ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi. Yeşilkent Değirmen Deresi'nde incelemelerde de bulunan Şenocak, Yeşilkent'e 205 milyon yatırım yaptıklarını, lağım kokularını yok edeceklerini belirtti. 


AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, Avcılar İlçe Başkanlığı tarafından Avcılar Hilton Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptıkları ve yapacakları projeleri anlattı. Şenocak, "İlçe başkanı görevindeyken belediye başkanlığının yaptığını yaptık. Çünkü bu ilçede eksiklik çoktu" dedi. 


Avcılar sahili ile ilgili çeşitli şikayetlerin olduğunu belirten Şenocak, sahille ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi. "Aileler, çocuklar bu sahile inemiyor" diyen Başkan adayı Bayram Şenocak, "Büyükşehir ile yaptığımız istişareler sonucunda sahilde 400 bin kişi bu sahilden istifade etmesi geriyor. Bununla ilgili 30 Mart'tan sonra inşallah çalışmalarımız olacak" ifadelerini kullandı. Müteahhitlere ve iş adamlarına bireylerin sağlığı için kentsel dönüşüme çok önem verdiklerini söyleyen Şenocak, "Dönüşüm noktasında bir çalışmamız olacak. Kentsel dönüşümü eğer istenildiği takdirde mahalle bazlı düşünebiliriz. Ama zorlama yok. Mahallede gerekirse referandum yapılır.


İstanbul Gazetesi 


Geri Dön