25 / 04 / 2024

Avcılar Caddebostan fiyat

Avcılar Caddebostan fiyat

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde 9 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 

Port Avcılar nerede? Port Avcılar fiyat listesi!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Port Avcılar nerede? İşte Port Avcılar nerede sorusunun yanıtı ve Port Avcılar fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2022 fiyat listesi!

Yeni konut yatırımları için harekete geçen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan dev proje geliyor. Emlak Konut GYO yeni projesi olan Avcılar Firuzköy'ün tüm detaylarını açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin detayları...

Emlak Konut GYO Avcılar projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Avcılar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Avcılar’da eski yapıların fiyatı dibe vurdu, yenilerin tavan yaptı!

Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Avcılar’da son 15 gün içerisinde satılık veya kiralık eski yapıların fiyatı dibe düştü.

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle!

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle ödemeler yapılıyor. Toplamda 202 daireden meydana gelen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Bornova Avcılar Caddebostan ödemeleri!

Bornova Avcılar Caddebostan ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 202 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya!

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje 202 daireden oluşuyor.

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 202 adet daire yer alıyor. 

Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi!

İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi sunuluyor. Projede 202 adet daire yer alıyor...

Avcılar Caddebostan kampanyalı ödeme planı!

Avcılar İnşaat imzası ile İzmir Bornova'da yükselen Avcılar Caddebostan projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan'da peşin alımda yüzde 25 indirim!

Avcılar Caddebostan projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca peşin alımda yüzde 25 indirim uygulanıyor. 

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde 9 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 

Avcılar Caddebostan fiyat Haberi

Avcılar Caddebostan fiyat

6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden oluşuyuor. 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dairelere yer verilen projede teslimler 2019 yılının Haziran ayında olacak.

Avcılar Caddebostan projesinde dairelerin büyüklükleri 70 ile 125  metrekare arasında değişiyor.

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla ödemeler yapılıyor. Projede 2+1'ler 390 bin TL'den satışa sunuluyor. 

Avcılar Caddebostan'ın sosyal alanları arasında bilardo – masa tenisi odası, 1500 metrekarelik sosyal tesis, çocuklar için oyun alanları,  sauna, spa, açık ve kapalı yüzme havuzları, 7/24 güvenlik, cep sineması, karaoke odası, kapalı otopark ve fitness salonu mevcut. 

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan adres: Kazım Dirik Mah. 364/1 Sk. No: 30/4 Bornova/İZMİR


Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan iletişim:
Web: http://avcilarinsaat.com.tr
Tel: 0232 344...