20 / 04 / 2024

Avcılar eğitim tesis alanı

Avcılar eğitim tesis alanı

Küçükçekmece 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Avcılar, Ambarlı Küçükçekmece Yolu Mevkii'nde yer alan orta öğretim tesis alanındaki arsayı satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Aralık'ta yapılacak...

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan LGS sonuçları açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir beklenen 2023 LGS sonuçlarının nihayet açıklandığını duyurdu. Bugün yaptığı paylaşım ile sonuçların açıklandığını duyuran Bakanlık, öğrencilere ve ailelerine tebriklerini iletti.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

Emlakçılar eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeli!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmelik kapsamında yetki belgesi almış emlak işletmelerine uyarıda bulundu. Özelmacıklı, "Sözleşmeli işletmelerin, sahip oldukları en az 100 saatlik eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeleri gerekiyor” diye konuştu.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Emlakçılar için eğitim şartı getirildi!

Emlakçılar için eğitim şartı geldi. 14 Ekim 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmış olan değişiklikle beraber artık emlak işletmesi açacak ya da bir emlak işletmesinde sözleşmeli işletme sahibi olacak kişiler için eğitim şartı aranıyor.

Avcılar eğitim tesis alanı Haberi

Avcılar eğitim tesis alanı

Küçükçekmece 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Avcılar, Ambarlı Küçükçekmece Yolu Mevkii'nde yer alan orta öğretim tesis alanındaki arsayı satışa çıkarıyor. Arsanın toplam bedeli 1 milyon 950 bin TL olarak belirlendi. 


İhalesi, 22 Aralık 2014 günü 14:00- 14:05 arasında Küçükçekmece Belediyesi Belediye Mezat Salonu'nda açık artırma suretiyle yapılacak.

İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ MEMURLUĞU BİRİNCİ SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2014/7 S


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 1. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2014/7 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul II, Avcılar İlçe, 16387 Parsel No, Anbarlı Küçükçekmece Yolu Mevkii, 16387 parsel sayılı 975.00m2 miktarlı arsa vasıflı taşınmazın Avcılar Belediye Başkanlığı


İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce tanzim ve tasdik edilmiş olan 22.01.2014 tarih, 849 sayılı imar durum belgesine...