25 / 04 / 2024

Avcılar satılık işyeri

Avcılar satılık işyeri

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ruhsatsız işyerleri, izinsiz inşai faaliyetler ile yol ve kaldırım işgallerine karşı yoğun mücadele yürütülüyor” dedi.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

İkinci el otoda en çok hangi araçlar satılıyor? İşte ikinci el otomobil raporu!

Arabam.com ikinci el oto pazarını araştırdı. Haziran ayı verilerini paylaşan ikinci el otomobil platformu arabam.com, satılık ilanı verilen otomobilleri motor gücü, modeli, yılı ve diğer özelliklerine göre inceledi.

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

Kocaeli'de 100 bin TL'ye satılık iş yeri fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Tuzla Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri alanı!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan iş yeri alanı 8 milyon 881 bin 187 TL'ye satıyor...

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

Kayseri'de 10 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Kayseri Gayrimenkul Satışı İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından,  Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mah, 1549 ada, 88 parselde yer alan tek katlı betonarme iş yeri ve arsası vasfındaki taşınmaz 10 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Osmaniye'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri, depo ve idari bina!

Osmaniye 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye ili, Merkez ilçesi, Rızaiye Mahallesi, 113 ada 14 parselde yer alan 2 katlı iş yeri, depo ve idari binayı 16 milyon 239 bin 969 TL'ye icradan satıyor...

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Avcılar satılık işyeri Haberi

Avcılar satılık işyeri

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, İlçe’de izinsiz inşaat faaliyetlerinin ve ruhsatsız işyerlerinin bir an evvel ruhsatlandırılması konusunda bilgi verilip uyarılarda bulunuluyor.


Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Başkan Dr. TOPRAK BENLİ, Avcılar’da 5259 sayılı kanuna istinaden izinsiz inşai faaliyetlerde bulunan firmalar, ruhsatsız işyerleri ile sıkı takibe alındığını belirterek, “Avcılar halkının sağlığı ve güvenliği için yoğun bir çalışma yürüten Zabıta birimlerimiz tarafından tespit edilen kaçak inşaat ve ruhsatsız işyerleri mühürlenerek, faaliyetleri durdurulmaktadır.  Yasalara uygun hareket etmeyen firma, işyeri ve inşaatlar ile yol ve kaldırım işgallerine karşı başlattığımız yoğun mücadelemiz devam edecektir ” dedi.

Avcılar...