26 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy daire fiyatları

Avlu Kurtköy daire fiyatları

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı imzası taşıyan Avlu Kurtköy projesinde daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Avlu Kurtköy’ün yüzde 35’i bir ayda satıldı!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy’de inşa edilenAvlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35’i, bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Avlu Kurtköy’ün inşaatına ise önümüzdeki ay başlanması planlanıyor.

Avlu Kurtköy daire fiyatları!

Avlu Kurtköy daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 45 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 132 daire ve 1 ticari birim mevcut. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Avlu Kurtköy fiyat!

Lansmanının 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Avlu Kurtköy fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 185 bin TL olarak belirlendi. Projede ön talep sürecine başlandı...

Avlu Kurtköy satış ofisi!

İçerisinde 138 adet konut ve 200 metrekare sosyal tesis buluann Avlu Kurtköy satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 53 74. Projede yer alan daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak...

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Pendik DNZ Kurtköy satılık daire!

Toplam 311 daireden meydana gelen Pendik DNZ Kurtköy projesi 21 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Pendik DNZ Kurtköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları!

Toplam 284 adet daireden meydana gelen Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Erguvan İnşaat imzasına sahip.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Vogue Kurtköy Residence satılık daire!

Vogue Kurtköy Residence satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Ödemeleri banka kredisiyle yapılabilen proje konut ve ticari birimlerden meydana geliyor.

360 Kurtköy satılık daire fiyatları!

Toplam 51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlık 360 Kurtköy daire fiyatları!

Çamlık 360 Kurtköy daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3.5 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

360 Kurtköy daire fiyatları!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul Pendik Çamlık'da yükseliyor. 360 Kurtköy daire fiyatları 325 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

W Roof Kurtköy daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen W Roof projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. W Roof Kurtköy daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kurtköy W Roof daire fiyatları!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyan proje toplam 206 adet daireden meydana geliyor. Kurtköy W Roof daire fiyatları 400 bin TL 'den başlıyor.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

Avlu Kurtköy daire fiyatları Haberi

Avlu Kurtköy daire fiyatları

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın Kurtköy'de inşa ettiği Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir ayda tamamlandı. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. 


2016'da teslim 


Mimar Aykut Akın imzası taşıyan Avlu Kurtköy'de 1+1'lerin alanları 64 ila 68 metrekare; 2+1'lerin alanları 90 ila 130 metrekare; 3+1'lerin alanları ise 133 ila 163 metrekare arasında değişiyor. Avlu Kurtköy'de balkon metrekareleri 7, bahçe metrekareleri ise 15 ila 80 arasında farklüık gösteriyor. Tek blok görüntüsüyle ortak alana bakan 5 katlı projenin 2016 sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Fiyatların maksimum 494 bin TL'ye kadar yükseldiği projeden konut alacaklara yüzde 10 peşinat ya da 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuluyor. Projenin sosyal alanlarında çok amaçlı spor salonu, açık havuz, kapalı otopark ve kafe...