25 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy ne zaman teslim

Avlu Kurtköy ne zaman teslim

Mimar Aykut Akın imzası taşıyan proje 45 milyon TL yatırım bedeliyle İstanbul Pendik'te yükseliyor. Satış süreci devam eden projede örnek daire ziyaretlerinde indirim imkanı sunuluyor.

Avlu Kurtköy projesi ne zaman teslim edilecek?

Avlu Kurtköy projesinde toplam 132 adet daire ve 1 adet ticari birim bulunuyor. Avlu Kurtköy projesi ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz..

Avlu Kurtköy projesi adres bilgileri!

Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Avlu Kurtköy projesinde toplam 132 daire ve 1 ticari birim bulunuyor.Avlu Kurtköy projesi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Erguvan İnşaat Avlu Kurtköy fiyat listesi!

Avlu Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor. İşte Erguvan İnşaat Avlu Kurtköy fiyat listesi...

Avlu Kurtköy projesi 2016'da teslim edilecek!

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy projesi satışa çıktı. Yatırım değeri 45 milyon lira olan Avlu Kurtköy'e yüzde 20 ön talep toplandı.

Avlu Kurtköy satışa çıktı!

Yatırım değeri 45 milyon lira olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 ön talep toplayan ortaklık, 132 konut ve bir ticari birimden oluşan projenin inşaatına yılsonunda başlayacak.

Avlu Kurtköy fiyatları ne kadar?

Avlu Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. Satışların başladığı Avlu Kurtköy fiyatları ne kadar?

Avlu Kurtköy görselleri!

Avlu Kurtköy projesinde inşaat çalışmaları Aralık ayında başlayacak. 132 daire ve 1 ticari birimden oluşan projedeki daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Avlu Kurtköy görselleri...

Avlu Kurtköy resimleri!

Avlu Kurtköy projesinde dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. 2016 yılının sonunda teslim edilecek projede 132 daire ve 1 ticari birim yer alıyor. İşte Avlu Kurtköy resimleri...

Avlu Kurtköy ödeme planı!

Avlu Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede 131 tane daire ve 1 tane ticari birim bulunuyor. İşte Avlu Kurtköy ödeme planı...

Avlu Kurtköy ödeme koşulları!

Avlu Kurtköy ödeme koşulları bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Avlu Kurtköy Konutları projesi , 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor.

Avlu Kurtköy'de ön talep toplanıyor! 185 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen Avlu Kurtköy projesinde daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan konutların ön talep sürecine başlandı...

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy Erguvan Premium fiyatlar!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Erguvan Premium fiyatları ne kadar?

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim Haberi

Avlu Kurtköy ne zaman teslim


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı  Ortaklığı imzası taşıyan proje 19 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Avlu Kurtköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlanmış daireler bulunuyor.  



2016 yılında teslim edilmesi planlanan dairelerin fiyatları  189 bin TL'den başlangıç göstererek 494 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.




İstanbul Pendik'te yer alan projede 132 konut ve 1 ticari birim yer alıyor. Projenin yatırım bedeli 45 milyon TL.




Avlu Kurtköy adres:

Yenişehir Mah. Millet Cad. No:22 Kurtköy / Pendik







Avlu Kurtköy iletişim

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.avlukurtkoy.com/

Ezgi...