28 / 03 / 2024

Avlu Kurtköy ön talep bitiş tarihi

Avlu Kurtköy ön talep bitiş tarihi

Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı Ortaklığı Avlu Kurtköy projesi ile bölgedeki yatırımlarını sürdürüyor. Avlu Kurtköy projesi kapsamında metrekare satış fiyatları 2 bin 650 liradan ön talep sürecine başlamış durumda.

Buhayat ön satışta! Kurtköy'e 306 konutluk yeni proje!

Ortak Yapı imzası taşıyan Buhayat projesi ön satışa çıktı. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede 306 konut bulunuyor.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Pendik Kurtköy'de Arwen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin'de daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ana Yapı Kurtköy projesi ön talep topluyor!

Ana Yapı'nın İstanbul Kurtköy'de hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.

Kurtköy’ün emlak değeri 6 kat arttı!

Sabiha Gökçen ve Teknopark yatırımları Kurtköy’ün emlak değerlerini 6’ya katladı. Havalimanına ikinci pistle toplamda 120 bin, Teknopark’la 30 bin kişiye istihdam sağlanacak olması satılık ve kiralık konut talebini artırdı. Metrekare fiyatları da 500 liradan 3 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Teknopark, Kurtköy'deki konut ihtiyacını artırdı!

Türkiye’nin ‘silikon vadisi’ olarak planlanan Teknopark’ta çalışacak kitlenin konut ihtiyacını artırdığı Kurtköy’de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı. Sefa Demirbaş, bölgede aile için nitelikli konut ihtiyacının artmaya devam ettiğini söyledi.

Avlu Kurtköy ön talep bitiş tarihi Haberi

Avlu Kurtköy ön talep bitiş tarihi

Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Anadolu Yakası Kurtköy'de inşaa edilecek olan yeni konut projesi Avlu Kurtköy projesi ile bölgedeki yatırımlarını sürdürüyor. Avlu Kurtköy projesi kapsamında metrekare satış fiyatları 2 bin 650 liradan ön talep sürecine başlamış durumda.


Firma tarafından gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıtılan Avlu Kurtköy projesi talep toplamaya başladı.

Kurtköy bölgesini yakından tanıyan ve talepleri doğru değerlendiren Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Roof Kurtköy’ün paralel sokağında inşa edeceği yeni projesi Avlu Kurtköy için Eylül ayına kadar ön talep toplayacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2.650 TL olan projenin yüzde 50’lik kısmı, arsa alanı şirket bünyesine ait olduğu için, lansman özel fiyatlarıyla satışa...