19 / 04 / 2024

avni çelik röportaj

avni çelik röportaj

SİNPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, şirketin gelecekteki projelerini Hürriyet gazetesi yazarı Nurten Erk Tosuner'e anlattı

Prof. Dr. Selva Demiralp'ten Hafize Gaye Erkan yorumu: Merkez bankasına faydadan çok zarar verecek bir röportaj olmuş!

Koç Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü ve Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu Direktörü olarak görev yapan Selva Demiralp'ten Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet’e verdiği özel röportaj için flaş bir değerlendirme geldi. İşte o paylaşım...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Doğan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Avni Çelik kimdir? Avni Çelik ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Avni Çelik hakkında merak edilen tüm detaylar...

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Türkiye'den Rusya ve Çin'den gelecek çelik ithalatında damping önlemi

Türkiye, Çin ve Rusya'dan ülkeye sokulacak çelik ürünlerinde yaılabilecek dampinge karşı önlem almaya karar verdi. Söz konusu karara ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Bitcoin'de 10 milyar dolarlık kayıp! Yatırımcılara büyük şok! 

SEC başkanının CNBC röportajının ardından kriptoların devi Bitcoin'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bitcoin'in piyasa değeri 10 milyar dolar düştü. 

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mahsun Demir tarafından kuruldu.

avni çelik röportaj Haberi

avni çelik röportaj
SİNPAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, İstanbul'da üç rezidans otel ve üç yeni alışveriş merkezi yapacak. Asgari 7 gün konaklanabilecek rezidans otellerdeki süitler ortalama 6 ay süreyle kiralanacak.

YAKLAŞIK 33 yıldır konut ve ticari bina üretip pazarlayan Sinpaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, İstanbul'da üç rezidans otel ve üç yeni alışveriş merkezi yapacak. 110 milyon dolarlık bir yatırımla İkitelli, 120 milyon dolarlık yatırımla Eyüp'te iki yeni outlet alışveriş merkezi kurmaya hazırlanan Avni Çelik, Acıbadem'de de Ülker ve Akmerkez GYO'nun Hollandalı ortağı Corio ile ortak 500 milyon dolarlık dev bir alışveriş şehri projesini gerçekleştirecek.

Avni Çelik, ayrıca İstanbul'daki konut projeleri içinde farklı bir konsept uygulayacağı 3 rezidans otel inşa ederek kendisi işletecek. Asgari 7 gün konaklanabilecek otellerdeki süitler ortalama...