29 / 03 / 2024

Avrasyaİnt Yapı

Avrasyaİnt Yapı

Sesli; “Demirde ve hazır betonda yaşanan son zamlarla birlikte kaba inşaat maliyetlerindeki hızlı artış, öz kaynağı yeterli olmayan firmaları ve müteahhitleri zora sokabilir.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Dimora Sahil Villaları yüzde  50 peşin kalanı 8 aya varan vade fırsatıyla!

Dimora Sahil Villaları, Buray Yapı ve İNT Yapı tarafından Ayvalık Gömeç'te yer alıyor. Hemen tapu ve hemen teslimlerin başladığı projede satışlar devam ediyor.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bebeği olan aileler yandı! Mamalara gelen zam dudak uçuklattı!

Vatandaş her türlü ihtiyacında kısıntıya gidiyor ama kısıntısı yapılamayacak ürünler de var. İşte bunların başında bebek mamaları geliyor. İşte bütçeden kısıntı yapılamayacak bebek mamalarına gelen zamlar dudak uçuklattı, en ucuz mama bakın kaç para oldu?

Avrasya Analiz Yapı Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avrasya Analiz Yapı Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mustafa Şenel tarafından kuruldu.

KYK burs başvuruları başladı mı 2022, ne zaman? Yükseköğrenim KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK burs başvurusu, ÖSYM'nin YKS öncelik sonuçlarını açıklamasıyla öne çıkan konulardan biri oldu. 2022 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri öğrenciler tarafından izleniyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman ve başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Nt Turan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Turan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan tarafından kuruldu.

Prizma Avrasya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Avrasya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cihan Yazıcı tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Bursa'nın ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı!

Bursa’nın sadece Nilüfer ilçesinde değil Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Gemlik ve diğer bütün ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı. 

Avrasyaİnt Yapı Haberi

Avrasyaİnt Yapı

Avrasyaİnt Yapı Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde zaten yüksek olan arsa metrekare birim fiyatlarına, son dönemde demire gelen yüksek zamlar da eklenince, kaba inşaat maliyetlerinin ortalama yüzde 40 oranında arttığını söyledi. T.C. Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indiriminin, beklendiği gibi konut kredilerine henüz etki etmediğini belirten Sesli, sektör, zamları satış rakamlarına yansıtmamışken, konut alıcıları için bu dönemin önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. 


Proje ortaklığı yaptığı Reform Yapı ile birlikte Çekmeköy’deki Dreamlife Konutları’nın inşaatını sürdüren Avrasyaİnt Yapı’nın kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi Ali Sesli, son dönemdeki sektörel gelişmelerle ilgili değerlendirmelerini paylaştı. “Geçen ay tonu bin 170 TL olan demir, şu anda bin 600 TL’ye yükseldi. Betonda da yüzde 10’luk bir artış...