26 / 04 / 2024

Avrupa inşaat üretimi

Avrupa inşaat üretimi

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, 2019 yılının Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,1 azalma gösterdi...

Avrupa'da inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 0,5 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi Avrupa'da inşaat üretimi Ağustos 2018 sonuçlarını açıkladı. Verilere göre, Avrupa'da inşaat üretimi yüzde 0,5 azalış gösterdi.

Avrupa'da inşaat üretimi Temmuz'da arttı!

İnşaat üretimi, Temmuz ayında bir önceki aya göre Avro Bölgesi'nde yüzde 0,3, AB'de ise yüzde 0,4 artış kaydetti

Avrupa'da inşaat üretimi 2018 Ocak'ta yavaşladı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin açıkladığı verilere göre Avrupa'da inşaat üretimi 2018 yılının Ocak ayında yavaşladı...

Avrupa'da inşaat üretimi Kasım'da arttı!

Geçtiğimiz Kasım ayında inşaat üretimi, Avro Bölgesi’nde bir önceki aya kıyasla 0,5, Avrupa Birliği'nde ise yüzde 0,6 artış gösterdi...

Avrupa'da inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 0,4 azaldı!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Ağustos ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,2, AB'de ise yüzde 0,4 azaldı. 

Avrupa'da inşaat üretimi arttı!

Avrupa'da inşaat üretimi temmuzda bir önceki aya oranla Euro Bölgesi'nde yüzde 0,2 Avrupa Birliğin'de (AB) yüzde 0,5 arttı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi mayısta azaldı!

İnşaat üretimi, Avro Bölgesi’nde mayısta bir önceki aya kıyasla yüzde 0,7, Avrupa Birliği'nde de (AB) yüzde 1,1 azaldı.

Avrupa'da inşaat üretimi arttı!

İnşaat üretimi, Avro Bölgesi’nde şubatta bir önceki aya kıyasla yüzde 6,9 ve AB'de yüzde 4,4 arttı.

Avrupa'da inşaat üretimi Kasım'da arttı!

19 üyeli Avro Bölgesi’nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi, 2016 yılının kasım ayında ekim ayına kıyasla yüzde 0,4 yükseldi.

Avrupa'da inşaat üretimi Temmuz ayında yüzde 1.8 arttı!

Avrupa İstatistik Ofisinin (Eurostat) bugün açıkladığı ilk tahmin verilerine göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi temmuzda bir önceki aya kıyasla yüzde 1,8, AB’de de yüzde 1,1 yükseldi.

Avrupa'da Haziran ayında inşaat üretimi 0,6 arttı!

Avrupa İstatistik Ofisinin bugün açıkladığı ilk tahmini verilerine göre, inşaat üretimi, geçen yılın Haziran ayına kıyasla ise yüzde 0,6 arttı. İşte o haber...

Avrupa'da inşaat üretimi azaldı!

Eurostat bugün açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi bu yılın ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,2, geçen yılın ağustos ayına kıyasla da yüzde 6 geriledi.

Avrupa'da inşaat üretimi yüzde 6 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) son açıkladığı verilere göre Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı.

Avrupa'da inşaat üretimi yıllık bazda yüzde 6 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı. Söz konusu dönemde aylık bazda yüzde 1,2 ve yıllık bazda yüzde 5 geriledi

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi kasım ayında yüzde 8,4 oranında yükseldi!

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi Kasım 2023 yılında, bir önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 8,4 yükseliş gösterdiği açıklandı.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin kasım ayına yönelik mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verileri belli oldu. 

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 3. çeyrekte yüzde 13,5 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Kasım 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 1,2 arttı. 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 1,4’lük artış gösteren üretim, son çeyrekte de yüzde 13,5’lik bir yükseliş gösterdi.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi artış gösterdi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 0,4 yükseldi. Buna göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında ağustos ayına oranla yüzde 0,4 artış gösterdiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 5,4 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun merakla Ekim 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos 2023’te geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 5,4 artış gösterdi.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023 temmuzda yüzde 29,8 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Eylül 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Temmuz 2023’te geçtiğimiz yılın aynı ayına oranla yüzde 29,8 büyüme kaydetti.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 19 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Temmuz 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi bu yılın mayıs ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 19 arttı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi tam 7 alt sektörde arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun merakla beklenen Nisan 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi bu yılın şubat ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 10,3 oranında azaldı. 

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 3,9 artış gösterdi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 3,9 yükseldi.

Avrupa inşaat üretimi Haberi

Avrupa inşaat üretimi

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin 2019 Aralık ayı mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi verilerini yayımladı.

Verilere göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Aralık'ta Kasım ayına kıyasla yüzde 3,1 düştü. İnşaat üretimi, 2018'in aralık ayına göre ise yüzde 3,7 geriledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan AB'de inşaat üretimi, aralıkta önceki aya göre yüzde 2,8, 2018 yılının aynı dönemine göre ise yüzde 2,6 düşüş gösterdi.

Böylece ortalama inşaat üretimi 2019 yılında 2018 yılına kıyasla Avro Bölgesi'nde yüzde 1,8, AB'de yüzde 2,4 arttı.

AB ülkeleri arasında Aralık'ta inşaat üretiminde önceki aya oranla en fazla artış yüzde 3,4 ile Slovakya, yüzde 1,6 ile Çekya ve yüzde 0,3 ile İsveç'te gerçekleşti.

En fazla düşüş ise yüzde 8,7 ile Almanya, yüzde 3,4 ile Polonya ve yüzde...