25 / 04 / 2024

avrupa şehirlerinde emlak

avrupa şehirlerinde emlak

Eğitim ve araştırma enstitüsü Urban Land Institute (ULI) ile vergi denetim ve danışmanlık alanında hizmet veren PwC, ‘Gayrimenkulde Gelişen Trendler’ raporunu açıkladı. İstanbul Avrupa’daki ilk 10 şehir arasında yer alıyor...

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Emlak devi Signa'nın çöküşü, Avrupa'daki bankaların kredi kalitesini vurdu!

Avrupa'nın önde gelen emlak ve perakende holdinglerinden Signa'nın iflası bankaları da etkiledi. Bazı ülkedeki bankaların kredibilitesi ve karları üzerinde olumsuz bir etki olarak tanımlandı.

Ruslar artık Türkiye yerine Macaristan’dan konut almak istiyor!

Rusların Avrupa'da emlak alma iştahı tekrar kabardı. RBC gazetesi, Macaristan ve Güney Kıbrıs'tan konut alma isteğinin Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) geride bıraktığını belirtti.

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı: Emlak piyasası...

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yaptığı açıklamada tüm dünyada dengeleri alt üst eden koronavirüs salgınında yüksek fiyatlarla daha fazla borçlanılması sebebiyle son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak piyasasının Avro Bölgesi bankaları için önemli bir "güvenlik açığı" olduğunu bildirdi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan emlak sektörü açıklaması! İşte sektördeki riskler...

Avrupa Merkez Bankası (AMB) tarafından koronavirüs pandemisinde yüksek fiyatlarla daha çok borçlanılması sebebiyle emlak sektörünün Euro Bölgesi bankalarında önem arz eden bir "güvenlik açığı" olduğunun altı çizildi.

Avrupa’da emlak balonu! Şehirler boş kaldı!

Kovid-19 pandemisi emlak sektörünü de etkiliyor. Avrupa'nın ışıltılı şehir merkezlerindeki lüks evlerin çoğu boş kaldı. Metrekaresi 15 ile 45 Euro'ya kiralanan evlerin birçoğu boş halde.

Koronavirüs Fransız şatolarını da vurdu! Fiyatlar düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Avrupa'daki emlak fiyatlarını da oldukça etkiledi. Fransa'daki şato ve malikanelerin fiyatları, virüs sebebiyle yüzde 15 ile yüzde 30 arası ucuzladı.

Emlak Konut Avrupa Konutları Başakşehir Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Avrupa Konutları Başakşehir) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Milli Emlak'tan satılık ve kiralık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Avrupa Yakası Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul'da 12 adet gayrimenkulün satış ve kiralama ihalesi 21 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak...

Avrupa'da bir sonraki kriz emlak piyasasından kaynaklanabilir!

Avrupa Merkez Bankası Denetleme Kurulu Başkanı Nouy, "Bir sonraki ekonomik krize ne sebep olabilir? Bilmiyorum ama emlak piyasasından kaynaklanabileceğinden şüpheleniyorum" dedi...

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

avrupa şehirlerinde emlak Haberi

avrupa şehirlerinde emlak

Eğitim ve araştırma enstitüsü Urban Land Institute (ULI) ile vergi denetim ve danışmanlık alanında hizmet veren PwC, ‘Gayrimenkulde Gelişen Trendler’ raporunu açıkladı. Gayrimenkul sektöründeki tahminleri içeren rapora göre İstanbul gayrimenkul geliştirme beklentilerinde Avrupa’daki ilk 10 şehir arasında yer alıyor. Geçtiğimiz 3 yıl boyunca gelişme beklentisi açısından birinci sırada olan İstanbul bu yıl 6. sıraya geriledi.


POLİTİK KAYGILAR ETKİLEDİ


Mevcut gayrimenkul yatırım performansında 4. sıradan 7. sıraya gelen İstanbul yeni gayrimenkul yatırımlarında ise 2. sıradan 4. sıraya oturdu. Rapora göre Türkiye’deki politik istikrar ve fiyat politikası yabancı yatırımcı için soru işareti yaratıyor. Emlak yatırımları bakımından en iyi 10 şehir ise sırasıyla Münih, Dublin, Hamburg, Berlin, Londra, Zürih, İstanbul, Kopanhag, Stockholm ve Frankfurt olarak açıklandı.

Habertürk...