25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent ödeme seçenekleri

Avrupark Bahçekent ödeme seçenekleri

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçekent'te yükselen Avrupark Bahçekent projesinde 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteye yer veriliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Avrupark Bahçekent'te 4+1'ler 445 bin TL'ye!

Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Bahçekent'te toplam 1.394 tane daire yer alıyor. Proje aynı zamanda 86 tane ticari birimide bünyesinde bulunduruyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1 daireler 204 bin lira!

Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Avrupark Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede 1.394 tane daire ve 86 tane ticari birim yer alıyor.

Avrupark Bahçekent yurtdışında da büyük ilgi görüyor!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te konutların teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar...

Cihan Avrupark Bahçekent'te 1+1'ler 174 bin TL'den başlıyor!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Avrupark Bahçekent projesine fiyatlar 174 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçekent Avrupark'ta 3 oda 1 salon daireler 369 bin TL!

Daire büyüklüklerinin 63 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent'te 1+1'ler 174 bin TL'ye! Nisan 2018'de teslim!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Konutları toplam 1.394 daireden meydana geliyor. Projede daire alanları 63 metrekareden başlıyor.

Avrupark Bahçekent'te yüzde 50 peşinatla! Yüzde 50'si 0 faizle!

İstanbul Bahçekent'te inşa edilen projede Cihan İnşaat imzası bulunuyor. Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan projede toplam arsa alanı 79 bin metrekare olarak belirlendi.

Avrupark Bahçekent'te yüzde 1 KDV avantajı!

Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahcekent büyük ilgi görüyor. 11 Nisan da satışa sunulan projeden avantajlı fiyatlarla ev alma fırsatı mayıs ayı sonuna kadar devam ediyor.

Avrupark Bahçekent’ten lansman fiyatlarıyla! 170 bin TL'ye 1+1!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesi 79 bin metrekare arsa alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatı 170 bin liradan başlıyor.

Avrupark Bahçekent'te satışlar Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut GYO ve Cihan İnşaat'ın Bahçekent'te hayata geçireceği Avrupark Bahçekent projesi ön talep döneminde yoğun ilgi görüyor. Projeye ön talepte bulunanlar fiyat avantajından ve öncelikli daire seçeneğinden yararlanacak.

Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı!

İstanbul Başakşehir-Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent projesi 1.349 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.İşte Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı...

Avrupark Bahçekent fiyat listesi 2017!

Avrupark Bahçekent fiyat listesi 2+1 dairelerde 469 bin TL'den başlıyor. Avrupark Bahçekent projesinde 0,79 vade ile 240 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 36 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent'te 2+1 daireler 298 bin liradan başlıyor!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Avrupark Bahçekent ödeme koşulları!

Avrupark Bahçekent ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede dairelerin alanları 63 ile 190 metrekare arasında değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te teslimler 3 yıl sonra!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor. 1.394 dairenin yer aldığı projede çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 10 bin TL peşinatla! 30 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Dileyen yarısı peşinata kalanını 30 ay faizsiz ödüyor, dileyenler ise 10 bin TL peşinatla banka kredili ödemeler yapıyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 158 bin TL'ye! 10 bin TL peşinatla!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde yer alan konutlar için düşük peşinatlı, faizsiz ve indirimli 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Avrupark Bahçekent'te ödeme avantajları devam ediyor!

BAHÇEKENT'TE Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 158 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için banka kredisinin yanı sıra kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ödeme seçenekleri Haberi

Avrupark Bahçekent ödeme seçenekleri

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek. Projede 1+1 daireler 220 bin liradan . Açıklama Cihan İnşaat Geliştirme Ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır'dan geldi. "Ev almak isteyen herkese şirket bünyesinde finans kolaylığı sağlıyoruz" diyen Bengi Hışır, "Kampanyamızdan yararlanıp peşinatın yüzde 25'ini verenler borcım kalan kısmmı 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak" dedi. Avrupark'ta 1+1'den 4+1'e daire tipleri mevcut. 


Posta 




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Avrupark Bahçekent ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor. 


İstanbul'un Avrupa yakasına kurulan yeni şehrin tam kalbinde Bahcekent'te, Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesiyle insa edilen Avrupark Bahçekent, yıl...