26 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.




Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.  Avrupark Bahçekent  Başakşehir'de 1394 adet daire ve 86 adet ticari ünite yer alıyor.


Konut Yapı Avrupark Bahçekent ‘te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi daire tipleri bulunuyor. Avrupark Bahçekent ev fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 2018 yılından teslim edilecek.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Avrupark Bahçekent Başakşehir cami, piknik alanları, oyun alanları, kafeler, marketler, çim amfi, mağazalar, gölet, bankalar, etkinlik alanları, okullar, yamaç terasları, spor alanları, havuz ve restoranlar gibi sosyal yaşam alanlarından bulunuyor.


Başakşehir Avrupark Bahçekent projesi Başakşehir ’deki Hayat Park'ın hemen yanında yer alıyor.


Avrupark Bahçekent ulaşım

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com


Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön