20 / 04 / 2024

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı proje 500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.



TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle,  Cihan İnşaat   ve Konut Yapı tarafından hayata geçirilen  Avrupark Bahçekent  Evleri 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan konutlardan oluşuyor. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerinin 3 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen proje dev şehir parkı Hayat Park'ın yanında yükseliyor.


Konutların büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişen Bahçekent Avrupark Konutları konum olarak planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre,3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Avrupark Bahçekent 'te cami ve piknik alanları, mağazalar, yamaç terasları, etkinlik alanları, gölet, bankalar, oyun alanları, okullar, spor alanları, havuz, restoranlar, marketler, çim amfi, kafeler gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden projede 1.394 adet dairenin yanı sıra 86 adet ticari üniteye yer veriliyor. 


Avrupark Bahçekent Başakşehir adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön