23 / 04 / 2024

Emlak Konut Avrupark Bahçekent fiyat!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent fiyat!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Emlak Konut Avrupark Bahçekent fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 163 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bahçekent Hoşdere 3. etapta inşa edilen projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.



Dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen  Avrupark Bahçekent  Evleri  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor. Proje 1.394 tane daire ve 86 tane ticari üniteden meydana geliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Resmi satışları dün başlayan proje Dev şehir parkı Hayat Park'a komşu lokasyonda bulunuyor.


Avrupark Bahçekent Evleri 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip. Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.


Bahçekent Avrupark projesinde havuz, kafeler, mağazalar, marketler, çim amfi, gölet, spor alanları, yamaç terasları, etkinlik alanları, bankalar, restoranlar, oyun alanları, cami ve piknik alanları, okullar gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent fiyat!
Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Avrupark Bahçekent daire fiyatları 163 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim
Telefon: 444 61 63
Web: www.avrupark.com
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön