19 / 04 / 2024

Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Daire teslimlerinin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.



Avrupark Bahçekent daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor.  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyan proje  TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor.


Emlak Konut  Avrupark Bahçekent  konut fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Proje 3. havalimanına 30 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Bahçekent Avrupark 'ın ortak kullanım alanları; okullar, yamaç terasları, spor alanları, havuz, mağazalar, gölet, bankalar, restoranlar, etkinlik alanları, oyun alanları, cami ve piknik alanları, marketler, çim amfi, kafelerden oluşuyor. 


Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre mesafede olan Avrupark Bahçekent Evleri 500 milyon TL yatırım bedeliyle, 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 1.394 tane daire ve 86 tane ticari üniteden meydana geliyor. 


Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişen projenin 3 yıl sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Bahçekent Avrupark satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön