24 / 04 / 2024

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında yükseliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçeklşeceği proje Cihan İnşaat imzasıyla yükseliyor.



Emlak Konut  Avrupark Bahçekent  projesinde spor alanları ve yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesindeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle tasarlandı.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesi toplam 83 bin metrekare arsa alanı yayılıyor. Projedeki 1+1 dairelerin alanları 64 ila 75 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 95 ila 126 metrekare arasında değişiyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesinde daireler 2017 yılı içerisinde teslim edilecek. Proje toplam 1.394 daire ve 86 adet dükkandan meydana geliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında, 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alıyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesinin satış günü yarın olarak belirlendi. Proje İstanbul’un Avrupa yakasında kurulacak olan Yenişehir'de bulunuyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 0216 499 18 01

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön