29 / 03 / 2024

emlak konut avrupark bahçekent satılık

emlak konut avrupark bahçekent satılık

78 bin 640 metrekare arsa üzerine hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Emlak Konut Avrupark Bahçekent ev fiyatları 158 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Ulşaım bilgileri kapsamında 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 86 ticari ünite yer alıyor.

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim!

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent ulaşım!

Başakşehir Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent Konutları yarın satışa çıkıyor. Proje 1.394 adet konut ve 86 adet dükkandan oluşuyor. Peki Emlak Konut Avrupark Bahçekent nerede?

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında yükseliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçeklşeceği proje Cihan İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 3.havalimanına ve bağlantı yollarına yakın konumda bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan proje 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkıyor.

Avrupark Bahçekent Konutları 2017'de teslim!

Ön talep sürecinin 9 gün sonra sona ereceği Avrupark Bahçekent projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Avrupark'ta 655 ada 1 parsel 32 derslikli ortaöğretim tesisinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Avrupark projesi 17 adet bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Avrupark Hayat Projesi!

Emlak Konut Avrupark Hayat projesi, 1.095 konut ve 81 ticari birimden meydana geliyor. Avrupark Hayat projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri olacak...

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları!

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.

Emlak Konut'un Mayıs şampiyonu Avrupark Bahçekent!

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Mayıs 2015 raporu yayımlandı. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent en çok satışı yaptı.

Emlak Konut projelerinin şampiyonu Avrupark Bahçekent oldu!

Cihan İnşaat ile Konut Yapı’nın Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent oldu. Avrupark Bahçekent, 298 konut satışı ve 92 milyon 297 bin 102 liralık gelirle birincilik koltuğuna oturdu.

Emlak Konut Mayıs ayı satış şampiyonu Avrupark oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Mayıs ayı satış şampiyonu 92 milyon 297 bin 102,02 TL ile Avrupark projesi oldu. Emlak Konut 01 Ocak - 31 Mayıs 2015 tarihleri itibariyle, toplamda 2 milyar 570 milyon 814 bin 503,03 TL satış yaptı.

Emlak Konut Bahçekent Avrupark satılık!

Emlak Konut Bahçekent Avrupark satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlenen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

78 bin 640 metrekare arsa üzerine hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Emlak Konut Avrupark Bahçekent ev fiyatları 158 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 1.394 daireden meydana gelen projede toplam 86 ticari ünite yer alıyor.

emlak konut avrupark bahçekent satılık Haberi

emlak konut avrupark bahçekent satılık

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor.


Toplam 1.394 adet daireden meydana gelen Emlak Konut Avrupark Bahçekent projesi TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Konut Yapı ve  Cihan İnşaat  ortaklığında inşa ediliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede havuz, marketler, spor alanları, cami ve piknik alanları, bankalar, mağazalar, gölet, kafeler, okullar, çim amfi, yamaç terasları, etkinlik alanları, restoranlar, oyun alanları bulunuyor. 


Daire alanlarının 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değiştiği projede daireler 2018 yılı Nisan ayında teslim edilecek. Proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent ev fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje...