19 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avrupark Hayat değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 668 milyon 974 bin 680 TL, Emlak Konut GYO payına düşen mevcut durum değeri KDV dahil 128 milyon 729 bin 195 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 687 milyon 893 bin 922 TL olarak belirlenirken; projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen net bugünkü değeri KDV dahil 171 milyon 973 bin 480 TL oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Kira Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön