25 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçirdiği projelerin değerleme raporlarını yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o dev projeler ve değerleri...



Gayrimenkul sektörünün öncü firması olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), sayısız konut projesine imza attı.

Hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Emlak Konut GYO, projelerinin değerleme raporlarını yayınladı. Değerleme raporları kapsamında, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) projelerin güncel değerleri açıklandı. İşte o dev projeler ve değerleri...

1. Başkent Emlak Konutları

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları projesi için hazırlanan değerleme raporu kapsamında projenin mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 1 milyar 511 milyon 269 bin 660 TL olarak belirlendi. Raporda; projede, toplam maliyetin 2021 yılı itibariyle yüklenici karı dâhil 1 milyar 8 milyon 574 bin 303,60 TL olabileceği açıklandı. 

 

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

2. Ebruli Ispartakule

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Ebruli Ispartakule projesi için hazırlanan değerleme raporu kapsamında 214 adet taşınmazın KDV hariç toplam aylık kira değeri için 732 bin 900 TL olarak belirlendi. KDV dahil toplam aylık kira değeri ise 864 bin 822 olarak açıklandı.

 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

3. Karat 34

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Karat 34 projesi için hazırlanan gayrimenkul değerleme raporu kapsamında proje için toplam öngörülen geliştirme maliyeti 62 milyon 288 bin 54 TL şeklinde belirtildi. Projenin tamamlanması durumundaki toplam değeri ise 487 milyon 250 bin 242 TL şeklinde hesaplandı. 

 

Emlak Konut GYO Karat 34'ün değeri ne kadar?

4. Koordinat Çayyolu

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Koordinat Çayyolu projesi için hazırlanan gayrimenkul değerleme raporunda 258 adet bağımsız bölümün anahtar teslim aylık kira değeri açıklandı. Buna göre; toplam aylık kira değeri 1 milyon 80 bin 200 TL, KDV dahil toplam değeri 1 milyon 158 bin 254 TL kıymet takdir edildi. 

 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

5. Nidapark Kayaşehir 

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunda; Nidapark Kayaşehir projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 341 milyon 586 bin 400 TL olarak açıklandı. 

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 362 milyon 177 bin 353 TL olarak hesaplandı. 

 

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

6. Avrupark Hayat

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu kapsamında Avrupark Hayat projesinin mevcut durum değeri KDV dahil 668 milyon 974 bin 680 TL, Emlak Konut GYO payına düşen mevcut durum değeri KDV dahil 128 milyon 729 bin 195 TL şeklinde açıklandı. 

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 687 milyon 893 bin 922 TL olarak açıklanırken; projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen net bugünkü değeri KDV dahil 171 milyon 973 bin 480 TL oldu. 

 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

7. Validebağ Konakları

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunda; projedeki 280 adet taşınmazın KDV dahil toplam aylık kira değeri 3 milyon 634 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 687 milyon 893 bin 922 TL şeklinde hesaplandı.

 

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

8. Tual Adalar

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu çerçevesinde; Tual Adalar projesinin tamamlanması durumunda toplam değeri 426 milyon 158 bin 878 TL olarak açıklandı. 

Yeniden inşa etme maliyeti yaklaşımı yöntemine göre projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 456 milyon 600 bin TL, gelir indirgeme yaklaşımına göre projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 426 milyon 158 bin 878 TL şeklinde belirtildi. 

 

Tual Adalar projesinin değeri ne kadar?

9. Temaşehir Konya

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunda; projede yer alan 821 Adet Taşınmazın KDV Hariç Toplam Aylık Kira Değeri 2 milyon 884 bin 110 TL şeklinde hesaplanırken, 821 Adet Taşınmazın KDV Dahil Toplam Aylık Kira Değeri 3 milyon 403 bin 249,80 TL olarak belirlendi. 

 

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

10. Tual Bahçekent

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu kapsamında projenin mevcut durum değeri KDV dahil 1 milyar 173 milyon 226 bin 800 TL olarak açıklandı. 

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 1 milyar 205 milyon 753 bin 55 TL olarak belirlendi. 

 

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

11. Büyükyalı İstanbul 

Emlak Konut GYO nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu kapsamında; Büyükyalı projesi için öngörülen toplam maliyet 2 milyar 177 milyon 672 bin 325 TL şeklinde belirlendi.

Projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri KDV dahil 6 milyar 306 milyon 259 bin 544 TL  olarak açıklanırken; projenin mevcut değeri KDV dahil 2 milyar 333 milyon 316 bin 31 TL  şeklinde hesaplandı. 

 

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk yarısında 5.2 milyar TL'lik satış!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön