27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Başkent Emlak Konutları Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları projesi için gayrimenkul değerleme raporu hazırlandı. 

Hazırlanan gayrimenkul değerleme raporu kapsamında projenin mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 1 milyar 511 milyon 269 bin 660 TL olarak belirlendi. Proje kapsamında yapılan toplam satışların bugünkü değeri ise KDV hariç 1 milyar 557 milyon 699 bin 348 TL oldu. 

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları nın değeri ne kadar?

Arsa Üzerindeki Yatırımların Güncel Durumu İle Değeri 985 milyon 377 bin TL olarak açıklandı. Rapor kapsamında yapılan hesaplamalarda projede toplam maliyetin 2021 yılı itibariyle yüklenici karı
dâhil 1 milyar 8 milyon 574 bin 303,60 TL olabileceği belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" ile ilgili "Başkent Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön