26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Validebağ Konakları değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı.

Değerleme konusu gayrimenkuller, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Yenimahalle Mahallesi 1137 ada 48 parselde yükselen Validebağ Konakları Projesi’nde konumlu 280 adet bağımsız bölümler oldu.  

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Validebağ konakları projesinde yer alan 280 adet taşınmazın KDV dahil toplam aylık kira değeri 3 milyon 634 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri KDV dahil 687 milyon 893 bin 922 TL olarak belirlenirken; projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen net bugünkü değeri KSV dahil 171 milyon 973 bin 480 TL oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Validebağ Konakları" projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Kira Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön