26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar oldu?  



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Eyüpsultan değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Eyüpsultan'da yer alan 4 adet parselin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Eyüpsultan parselleri, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mahallesi'nde yer alıyor. 244 ada 4 parsel, 244 ada 5 parsel, 245 ada 2 parsel ve 0 ada 1384 parselde konumlanan arsalar, Mithatpaşa ve Göktürk Merkez Mahallesi sınırında bulunuyor. Parsellerin çevresi Kemerburgaz Göktürk Yolu, Pirinçci Yolu ve Erkam Sokak ile çevrili. Parsellerin kuzeyinde yaklaşık 1,5 kilometre mesafede Göktürk Merkez Mahallesi yer alıyor. Değerlemeye konu taşınmazlara ulaşım Kemerburgaz Göktürk Yolu üzerinden geçen toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile sağlanabiliyor. . Konu taşınmazlar İstanbul Yeni Havalimanına 18 kilometre, Tem Çevreyoluna 10 kilometre ve Kuzey Marmara Otoyoluna 10 kilometre mesafede yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin toplam değeri 480 milyon TL olarak belirlenirken, KDV dahil 566 milyon 400 bin TL değer takdir edildi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi 4 adet parsel için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön