25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?

Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 3.havalimanına ve bağlantı yollarına yakın konumda bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman yapılacak?



"Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.


Alanları 64 metrekare ile 186 metrekare arasında farklılık gösteren dairelerden oluşan  Avrupark Bahçekent  Rezidans projesi 3.havalimanına, bağlantı yollarına ve 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e yakın bir bölgede inşa ediliyor.


Hayat Park’ın yanıbaşında yükselen Avrupark Bahçekent Konutları spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. Projede 1.394 tane daire ve 86 tane dükkan yer alıyor. 


Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?

Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Avrupark Bahçekent projesinin lansmanı 8 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek. 


Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 0216 499 18 01

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön