18 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent ne zaman satışa çıkacak

Avrupark Bahçekent ne zaman satışa çıkacak

Avrupark Bahçekent Başakşehir iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Toplam 1.394 adet daire ve 86 adet ticari ünitenin bulunduğu proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Toplam 1.394 konut ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde resmi satışlar 11 Nisan Cumartesi günü başlayacak.Peki Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Avrupark Bahçekent görselleri!

Avrupark Bahçekent Konutları Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçiriliyor. Lansmanı bugün yapılan projede daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. İşte Avrupark Bahçekent görselleri...

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim için 0216 499 18 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.394 daire ve 86 dükkandan oluşan proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 2017 yılı içerisinde teslim edilecek. Dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında farklılık gösteren proje 83 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 3.havalimanına ve bağlantı yollarına yakın konumda bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman yapılacak?

Bahçekent Avrupark teslimleri ne zaman?

Bahçekent Avrupark teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede alışveriş alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, oyun alanları ve spor alanları gibi imkanlar bulunuyor...

Avrupark Bahçekent Mart'ta satışta!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Avrupark Bahçekent projesinde ön talep süreci devam ediyor...

Avrupark Bahçekent ne zaman satışa çıkacak?

Avrupark Bahçekent ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Avrupark Bahçekent projesi 2017 yılında teslim!

Ocak ayının sonunda satışa çıkması planlanan Avrupark Bahçekent projesinde sosyal olanakları arasında yürüyüş yolları, spor alanları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor...

Avrupark Bahçekent: Avantajlı fiyatlarla ev seçme fırsatını kaçırmayın!

Bahçekent'de dev şehir parkı olarak inşa edilecek Hayat Parkı'nın yanı başında yükselen Avrupark Bahçekent projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Bahçekent'te yeni proje bekleyenler için fırsat! Avrupark Bahçekent!

Avrupark Baçekent projesinde ön talep süreci devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek.

Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman? Projeyle ilgili merak edilen bilgiler ayrıntıda...

Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent Başakşehir ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değiştiği Avrupark Bahçekent Başakşehir projesinde toplam 1.394 daire bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent Başakşehir ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Toplam 1.394 daireden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesinde daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ne zaman satışa çıkacak Haberi

Avrupark Bahçekent ne zaman satışa çıkacak

Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığında inşa edilen Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişen Avrupark Bahçekent Rezidans projesinin yüzde 80'i yeşil alan için ayrıldı. Proje Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle yükseliyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 61 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede resmi satışlar yarın başlayacak.


Bahçekent Avrupark 'ta çim amfi, gölet, spor alanları, oyun alanları, cami ve piknik alanları, okullar, yamaç terasları, etkinlik alanları, bankalar, havuz, kafeler, mağazalar, marketler, restoranlar gibi sosyal alanlar mevcut.


Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda olan Avrupark Bahçekent Evleri planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a...