25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.



Avrupark Bahçekent teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesine sahip proje 1.394 tane daire ve 86 tane ticari ünteden oluşuyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje  Cihan İnşaat   ve Konut Yapı tarafından inşa ediliyor.


Emlak Konut  Avrupark Bahçekent  'te çim amfi, havuz, cami ve piknik alanları, bankalar, marketler, gölet, yamaç terasları, kafeler, okullar, mağazalar, restoranlar, oyun alanları, spor alanları, etkinlik alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Satış süreci devam eden Bahçekent Avrupark Rezidans Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık konut fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle, 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Avrupark Bahçekent projesi nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön