25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları!

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metre arasında değişiklik gösteren Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 1.394 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.



TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen  Avrupark Bahçekent  Evleri 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanıyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyan proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri spor alanları, kafeler, okullar, yamaç terasları, etkinlik alanları, mağazalar, gölet, restoranlar, oyun alanları, havuz, bankalar, marketler, çim amfi, cami ve piknik alanları gibi sosyal imkanlara sahip. 


Daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Bahçekent Avrupark Konutları Dev şehir parkı Hayat Park'ın yanı başında bulunuyor. 


Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Bahçekent Avrupark ulaşım: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Başakşehir Avrupark Bahçekent satış ofisi 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön