25 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Toplam 1.394 konut ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde resmi satışlar 11 Nisan Cumartesi günü başlayacak.Peki Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?



"Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özellikleri hakkında bilgi verelim. Home ofisleri 1 yıl sonra satışa sunulacak olan proje  Cihan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Bahçekent Hoşdere 3. Etap'ta yükselen  Avrupark Bahçekent  Konutları dev şehir parkı Hayat Park'ın hemen yanında bulunuyor. Proje 78 bin 640  metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi oyun alanları, cami ve piknik alanları, mağazalar, marketler, bankalar, kafeler, restoranlar, okullar, yamaç terasları, havuz, gölet, spor alanları, çim amfi ve etkinlik alanları gibi sosyal imkanlara sahip. 


Resmi satışları 11 Nisan'da başlayacak olan Avrupark Bahçekent Evleri  TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlandı. 


Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri sunan Avrupark Bahçekent satış fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre mesafede yer alıyor. 


TOKİ Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön