26 / 04 / 2024

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede resmi satışlar yarın başlayacak.



TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Avrupark Bahçekent  Konutları Bahçekent Hoşdere 3. etapta inşa ediliyor. Projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.


Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Bahçekent Avrupark Hoşdere'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent'te mağazalar, restoranlar, çim amfi, gölet, spor alanları, oyun alanları, cami, piknik alanları, marketler, okullar, etkinlik alanları, bankalar, havuz, kafeler, yamaç terasları gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Dairelerin alanları 64 ile 186 metrekare arasında farklılık gösteren projede 86 adet ticari ünite ve 1.394 adet konut yer alıyor. 


Bahçekent Avrupark adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent Hoşdere satış ofisi 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön