26 / 04 / 2024

Başakşehir Avrupark Bahçekent nerede?

Başakşehir Avrupark Bahçekent nerede?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Avrupark Bahçekent Konutları 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Başakşehir Avrupark Bahçekent nerede?



Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası ile yükselen  Avrupark Bahçekent  Konutları fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.


"Başakşehir Avrupark Bahçekent nerede?" sorusuna Bahçekent'te, dev şehir parkı Hayat Park'ın hemen yanında yanıtını verebilmek mümkün. Proje Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta olan Bahçekent Avrupark Evleri 500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Toplam 1.394 adet daire ve 86 adet ticari üniteden meydana gelen Avrupark Bahçekent Başakşehir 'de daire teslimlerinin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Avrupark Bahçekent ortak yaşam alanları içerisinde okullar, spor alanları, havuz, restoranlar, yamaç terasları, etkinlik alanları, marketler, çim amfi, kafeler, mağazalar, gölet, bankalar, oyun alanları, cami ve piknik alanları yer alıyor. 


Başakşehir Avrupark Bahçekent nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent satış ofisi 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön