24 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent satış fiyatları

Avrupark Bahçekent satış fiyatları

İstanbul’un yeni yerleşim merkezi Bahçekent 1 yılda yatırımcısına yüzde 24 kazandırdı. Avrupark Bahçekent’in bölgede yıldızı parlayan bir proje olduğuna dikkat çeken Bengi Hışır, “Bizden ev alan kazanıyor” dedi

Bahçekent Avrupark'ta 3 oda 1 salon daireler 369 bin TL!

Daire büyüklüklerinin 63 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent satış fiyatları!

Avrupark Bahçekent satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent örnek daire görselleri!

Daire teslimlerinin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği Avrupark Bahçekent'te 1.394 tane daire ve 86 tane ticari ünite yer alıyor. İşte Avrupark Bahçekent örnek daire görselleri...

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı proje 500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Bahçekent Avrupark fiyat listesi!

Bahçekent Avrupark fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 80'i yeşil alandan meydana gelen proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor.

TOKİ Avrupark Bahçekent iletişim!

TOKİ Avrupark Bahçekent için 444 61 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bahçekent Hoşdere 3. etapta inşa edilen proje 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent görselleri!

Avrupark Bahçekent Konutları Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçiriliyor. Lansmanı bugün yapılan projede daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. İşte Avrupark Bahçekent görselleri...

Avrupark Bahçekent 11 Nisan'da resmen satışta!

Emlak Konut GYO güvencesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı’nın yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan Cumartesi günü satışa sunuluyor.

Bahçekent Avrupark satılık!

Bahçekent Avrupark satılık daireleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje Hayat Parkı Meydanı'nın yanında inşa ediliyor.

Bahçekent'te yeni proje bekleyenler için fırsat! Avrupark Bahçekent!

Avrupark Baçekent projesinde ön talep süreci devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek.

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor. İşte Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar...

Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te konutların teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar...

Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman? Projeyle ilgili merak edilen bilgiler ayrıntıda...

Emlak Konut'un Mayıs şampiyonu Avrupark Bahçekent!

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Mayıs 2015 raporu yayımlandı. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent en çok satışı yaptı.

Emlak Konut projelerinin şampiyonu Avrupark Bahçekent oldu!

Cihan İnşaat ile Konut Yapı’nın Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent oldu. Avrupark Bahçekent, 298 konut satışı ve 92 milyon 297 bin 102 liralık gelirle birincilik koltuğuna oturdu.

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1 daire!

Bahçekent’te Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde 11 Nisan’da başlayan satışla uygulanan lansman fiyatları Mayıs ayında da devam edecek..

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1!

Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizi etaplara bölmek yerine tüm konutları aynı anda satışa sunduk” dedi.

Avrupark Bahçekent'te avantajlı fiyatlar Mayıs sonuna kadar devam edecek!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te fırsatlar uzadı. 11 Nisan'da satışa sunulan projeden avantajlı fiyatlarla ev alma fırsatı Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev sayısı toplam 1.394 daireden meydana geliyor.

Avrupark Bahçekent satış fiyatları!

Avrupark Bahçekent satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent satış fiyatları Haberi

Avrupark Bahçekent satış fiyatları

Doğru lokasyondaki konut bölgelerine yatırım yapan yılı kazançlı kapattı. 2015 yılı başından sonuna kadar, Bahçekent'te ortalama fiyatlar yüzde 24 civarında artış göstererek 2 bin 300 liradan 2 bin 850 liraya çıktı. Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır “Bahçekent’in yüksek prim potansiyelini ilk fark eden ve bölgeye yatırım yapanlardan biri olduklarını söyledi. Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent’te yüksek prim potansiyelinin bulunduğuna dikkat çeken Hışır,”Biz en başından bölgeye inandık ve buradan yatırım yapan kazançlı çıkacak dedik. Nitekim sene sonunda yapılan hesaplamada bölgeden ve bizim projemizden konut alan kişilerin yatırımlarının değerlendiği gözlendi. Sene başında bölgede metrekare fiyatları 2 bin 300 lira seviyesindeydi sene sonunda bu rakam yüzde 24 kazançla 2...