19 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark fiyat listesi!

Bahçekent Avrupark fiyat listesi!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Bahçekent Avrupark fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 80'i yeşil alandan meydana gelen proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor.



Avrupark Bahçekent 'in daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar mevcut. Resmi satışları 11 Nisan'da başlayacak olan proje 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Bahçekent Avrupark fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor.  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı tarafından inşa edilen projede 1.394 adet daire ve 86 adet ticari üniteye yer veriliyor.


Hoşdere Bahçekent Avrupark Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, planlanan metro hattına 3.5 kilometre ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Bahçekent Avrupark fiyat listesi!

Bahçekent Hoşdere 3. etapta,  TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Bahçekent Avrupark 'ta daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent'in ortak yaşam alanları etkinlik alanları, bankalar, havuz, çim amfi, gölet, spor alanları, kafeler, mağazalar, marketler, oyun alanları, cami ve piknik alanları, restoranlar, okullar, yamaç teraslarından oluşuyor. 


Bahçekent Avrupark satış ofisi 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön