28 / 03 / 2024

avşar sarıyer villası

avşar sarıyer villası

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile evli olduğu dönemde birlikte oturduğu konağı satılığa çıkardı... Sadettin Saran'ın oturduğu Kemerburgaz'a taşınan Avşar kızı, Büyükdere'deki konağına resmen müşteri arıyor. resmen satışa çıkardı.

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Arda Turan Sarıyer'deki villasını 5,4 milyon dolara satışa çıkardı!

Arda Turan Sarıyer'deki 800 metrekare büyüklükteki villasını 5,450 milyon TL'ye satışa çıkardı. Satışa sunulan villaya ünlü isimlerde komşu.

Hülya Avşar Sarıyer'deki evinin 3 katını kiraya verecek!

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar için ablası Hülya Avşar'dan büyük jest geldi. Hülya Avşar, Sarıyer- Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kardeşine verdi.

Serdal Adalı'nın Sarıyer'deki villasına 10 yıl sonra ortak çıktı!

Sarıyer’de satın aldığı villanın iki tapulu olduğunu ve kendisine sadece bir tapunun devredildiğini 10 yıl sonra ikinci kez para istenmesiyle öğrenen işadamı Serdal Adalı, savcılığa başvurdu

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer'de 20 saatlik su kesintisi!

İstinye Terfi İstasyonu girişindeki arızalı vanaların değişimi sebebiyle, Beşiktaş ve Sarıyer'in bazı bölgelerine, 20 saat süreyle su verilemeyecek. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre kesinti bölgeleri şunlar...

Hülya Avşar: Ankara'da konut yatırımı yapabilirim!

BAŞKENT'te inşaat projeleri üreten bir firmanın reklam yüzü olan Hülya Avşar, tanıtım için Ankara'ya geldi. Kızı Zehra ile birlikte firmanın reklamlarında yer alan Avşar, Ankara'da yatırım yapabileceğini ifade etti.

Hülya Avşar: Ankara’da yatırım yapabilirim

Sinpaş Yapı'nın reklam yüzü olan Hülya Avşar, tanıtım için Ankara’ya geldi. Kızı Zehra ile birlikte firmanın reklamlarında yer alan Avşar, Ankara’da yatırım yapabileceğini ifade etti.

Hülya Avşar Tarabya'daki evini 3 milyon dolara satıyor!

Tarabya'da kimsenin bilmediği bir villası olan Hülya Avşar, evini 3 milyon dolara satışa çıkardı. Avşar Kızı'nın Sarıyer'deki bir diğer köşkü de 10 milyon dolara alıcı bekliyor

avşar sarıyer villası Haberi

avşar sarıyer villası


Hülya Avşar, Sarıyer Büyükdere'deki konağını 10 milyon dolara satıyor. Avşar'ın Çilingiroğlu ile evli olduğu dönemde birlikte oturduğu konağın satılık ilanı 27 gün boyunca yayınlandı, ancak bilgi almak için aradığımızda emlak şirketi ilanı hemen yayından kaldırdı. Avşar, Sadettin Saran'ın oturduğu Kemerburgaz'a taşındı..


Hülya Avşar 1997 yılında Sarıyer Büyükdere'de 2 milyon 500 bin dolara satın aldığı ve 8 oda ile 4 salondan oluşan, 4 katlı 750 metrekarelik konağını satışa çıkarttı. 10 yıl boyunca burada oturan, komşularıyla, bahçedeki ağaçları kestiği iddiasıyla defalarca mahkemelik olan sanatçı, Kaya Çilingiroğlu ile boşandıktan sonra, köşkü kiraya vereceğini açıklamıştı. "Bu konağa çok emek verdim. İçinde hatıralarım var. Satmam ama kiraya veririm" diyen Avşar, bu açıklamasından tam bir yıl sonra...