29 / 03 / 2024

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.



Hülya Avşar'ın 55 milyon lira ödeyerek satın aldığı iddialarıyla gündeme gelen Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Mithatpaşa mahallesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan Şerif Ali Hatırlı, adanın satılık olmadığını belirtti.

Sputniknews'te yer alan habere göre, adanın değerinin 100 milyonun üstünde olduğunu, bölgede şahsa ait olan tek adanın da Çiçek Adası olduğunu dile getiren Hatırlı şunları söyledi:

"Adamız şu an satılık değil. Bazı emlakçılar zaman zaman yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor. Doğru olmayan haberler ortaya çıkıyor. Adamızın değeri 100 milyonun üstünde. Daha önce 105 milyon, sonrasında ise 130 milyon bedelle hissedarlar satışa çıkarmıştı. Şu an emlak fiyatları daha da arttı. Biz Çiçek Adası’nın hissedarları olarak çoğumuz pandemi dönemi nedeniyle bu satışı şimdilik geri çektik. Aldığımız karara rağmen adamızın Hülya Avşar tarafından satın alındığı iddialarını içeren haberler yayınlandı. Görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir."

Avşar'ın menajeri: Herhangi bir imza atılmadı

Hülya Avşar'ın menajeri de, "Hülya Hanım hissedarlarla görüştü ancak bir sonuca varılmadı. Yani herhangi bir imza da atılmadı” diye konuştu.


Geri Dön