23 / 04 / 2024

Hülya Avşar: Riva'da çiftlik yaptırıyorum!

Hülya Avşar: Riva'da çiftlik yaptırıyorum!

Hülya Avşar önceki gün kızı Zehra'nın staj yaptığı Etiler'deki bir mimarlık ofisinde görüntülendi. Riva'da çiftlik yaptırmaya başladığını söyleyen Avşar, ''Hayalimi Zehra ile gerçekleştiriyorum. Çiftlikte tenis kortu bile bulunuyor'' dedi. 



Hülya Avşar geçtiğimiz gün kızı Zehra'nın staj yaptığı Etiler'de bulunan bir mimarlık ofisinde görüntülendi. Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Avşar, ''Zehra’nın çalıştığı şirketle hayalimi gerçekleştireceğim. Başladık, yavaş yavaş bitireceğiz'' diye konuştu. 

Kızınız Zehra’nın geleceğe dair planları neler?

- Zehra önce mimarlığa dair hedefini belirlemişti. İki sene önce mimarlık okumaya başladığı için hep bir şirkette çalışmak istemişti. Zehra’ya demiştim ki “Çok zor bir şey böyle bir yerde staj yapmak”... Zehra hem okuyor hem de stajını yapıyor. Kesinlikle çok gurur verici. Hedefe doğru yürümek ne güzel bir şey. Kızımla gurur duyuyorum.

Bir çiftlik evi yaptırdığınız doğru mu?

- Evet, Riva’da bir çiftlik evi yaptırıyoruz. Zehra’nın çalıştığı şirketle hayalimi gerçekleştireceğim. Başladık, yavaş yavaş bitireceğiz.

Tarkan’a komşu mu oluyorsunuz?

- Tarkan Riva’da mı oturuyor? Vazgeçtim ne yapsak... (gülüyor)

Çiftlikte inekler ve atlar olacak mı?

- Tenis kortu olacak. Hayvan kısmını pek düşünmedim.

Sahne ücretimi indirmedim

Çok uzun süredir hiçbir yerde sahne almıyorsunuz...
- Aslında ara vermedim de sahneye çıkacak yer bulmak çok zorlaştı. Tabii seçici olmakta fayda var diye düşünüyorum. Ama 26 Haziran’da Bodrum’daki Günay’da 3 gün sahne alacağım.

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!


Geri Dön