20 / 04 / 2024

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Peruklu hırsız, Hülya Avşar'ın evini de soymuş!

Kütahya´nın yanı sıra birçok ilde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği evlerden hırsızlık yaptığı belirlenen Zelkif Bay, Hülya Avşar'ın da evini soymuş...




Kütahya´nın yanı sıra birçok şehirde kendisini işçi, inşaat ustası, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak girdiği kountlardan hırsızlık yaptığı belirlenen ve hakkında kesinleşmiş 21 sene hapis cezası olduğu tespit edilen Zelkif Bay (58), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Posta'da yer alan habere göre, Hırsızın Hülya Avşar´ın Balıkesir´in Ayvalık ilçesindeki evini de soyduğu belirtildi.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede şüpheli Zelkif Bay´ın, sanatçı Hülya Avşar´ın Balıkesir´deki evini de soyduğu ve 1500 TL, 2 pırlanta küpe ile kimlik kartlarının yanı sıra pasaport ve kredi kartlarını da çaldığı ortaya çıktı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son 2 senedir faili bulunamayan hırsızlık olaylarını incelemeye aldı.

Yapılan çalışmalarla kendisini işçi, inşaat ustası, tamirci, elektrikçi ve asansör bakım görevlisi olarak tanıtarak çeşitli kılıklara girip hırsızlık yaptığı belirlenen şüphelinin Zelkif Bay olduğu tespit edildi. Şüpheli Zelkif Bay´ın, Kütahya´ya geldiğinin belirlenmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerinde hırsızlık olaylarında kullandığı peruğunun bakımını yaptırırken yakalandı ve gözaltına aldı. Geçirildiği sağlık kontrolünden sonra  adliyeye sevk edilen Zelkif Bay, çıkarıldığı mahkemece hakkındaki arama ve kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle tutuklandı.

 


Geri Dön