23 / 04 / 2024

Hülya Avşar Van’da öğretmenevi yaptırdı!

 Hülya Avşar Van’da öğretmenevi yaptırdı!

Hülya Avşar, Van’da kendi adını taşıyan bir öğretmenevi yaptırıp depremzede öğretmenlere verdiği sözü tuttu...



Altın Portakal’daki jüri başkanlığı tartışılan Hülya Avşar, Van’da kendi adını taşıyan bir öğretmenevi yaptırdı. Avşar, geçen mart ayında jüri üyeliği yaptığı ‘O Ses Türkiye’ isimli yarışma programının çekimleri için gittiği Van’da depremzede öğretmenler için öğretmenevi yaptırma sözü vermişti. ‘Hülya Avşar’ adının verildiği öğretmenevi tamamlandı ve bu ayın ikinci haftasında Avşar’ın katılımıyla açılışı yapılacak.


Şimdi tenis okulu için çalışıyor


Daha önce babası Celal Avşar adına da İstanbul Maltepe’de bir okul yaptıran Hülya Avşar, sporcu gençlerin yetişmesi için bir tenis okulu açmayı planlıyor. Ünlü sanatçının tenis okulu ile igili çalışmaları ise hızla devam ediyor. Van depreminden sonra ünlü isimlerin harekete geçmesinin güzel bir davranış olduğunu söyleyen Avşar, kendisinin de bireysel olarak yardım etmek istediğini ancak maddi anlamda destek vermekten kaçındığını söylemişti.


Para nereye gidiyor, bilmeliyim


 Hülya Avşar, “Ben para vermeyi sevmiyorum, katiyen. Gözümle görmeliyim, elimle dokunmalıyım ki harcadığım para oraya doğrudan gitsin. Belki bir okul yaptırabilirim ama onun dışında şu kadar para veriyorum falan, bunları geçeceğiz” sözleriyle duygularını dile getirmişti. Avşar, bu hafta başlayacak Altın Portakal’a katıldıktan sonra Van’a geçerek öğretmenevinin açılışını yapacak.


Star


Geri Dön