29 / 03 / 2024

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...



Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Fakat Hülya Avşar’ın adayı almadığı ortaya çıktı.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Hülya Avşar, bu yatırımdan vazgeçtiğini belirtti. Sanatçının menajeri ise, “Hülya Hanım hissedarlarla görüştü ancak bir sonuca varılmadı. Yani herhangi bir imza da atılmadı” dedi.

Adanın hissedarlardan Şerif Ali Hatırlı ise DHA’ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bazı emlakçılar zaman zaman yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor. Doğru olmayan haberler ortaya çıkıyor. Adamızın değeri 100 milyonun üstünde.

Daha önce 105 milyon, sonrasında ise 130 milyon bedelle hissedarlar satışa çıkarmıştı. Şu an emlak fiyatları daha da arttı. Biz Çiçek Adası’nın hissedarları olarak çoğumuz pandemi dönemi nedeniyle bu satışı şimdilik geri çektik.

Aldığımız karara rağmen adamızın Hülya Avşar tarafından satın alındığı iddialarını içeren haberler yayınlandı. Satış söz konusu değildir.”

Üzerinde 2 bin zeytin, 3 bin çam ve muhtelif meyve ağacı yer alan Çiçek Adası Ayvalık’a 8 kilometre, Keremköy’e ise yaklaşık 500 metre uzaklıkta yer alıyor.

 

Hülya Avşar: Riva'da çiftlik yaptırıyorum!


Geri Dön