26 / 04 / 2024

axa sigorta konut sigortası

axa sigorta konut sigortası

Evim Sigortası'nın teminatlarını müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncelleyen AXA Sigorta, yeni ürünü Lüks Evim Sigortası’nı da kullanıma sundu...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 

Kiracılar konut sigortası yaptırabilir mi?

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının önemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “DASK’ın yanında konut sigortası için oturduğunuz evin size ait olması şart değil” diye konuştu.

Ray Sigorta konut sigortası oranını artırmayı hedefliyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yarım kalan inşaatlara sigorta çözümü!

Özellikle kentsel dönüşüm ile ortaya çıkan bina tamamlama sorunu konut sahiplerini mağdur ediyor. Sigorta firmaları bina tamamlama sigortası ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. 

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut sigortasında hangi hizmetlerden yararlanılabilir?

Konut sigortası bir evde meydana gelebilecek birçok olumsuzluk sonrasında oluşan hasarları giderir. Bu yüzden konut sigortası, Türkiye'de sigorta türlerinde en çok uygulananlar arasında yer alıyor.

Afetler sonrası konut sigortasına talep patladı!

Son zamanlarda Türkiye genelinde artan doğal afetler nedeniyle konut sigortasına talep arttı. Evini korumak isteyen vatandaşlar 200 ila 450 TL arasında bedel ödeyerek evini sigorta yaptırabilir.  

Antalya'da en çok konut sigortası tercih edildi!

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

TMSF, 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor...

axa sigorta konut sigortası Haberi

axa sigorta konut sigortası

AXA Sigorta, evinde yaşayacağı her türlü soruna karşı kendisini ve ailesini güvence altına almak isteyenler ve “Kıymetini Kaybetmeden Bilenler” için konut sigortası ürünlerini yeniledi. Mevcut ürün Evim Sigortası yeni teminatlarla iyileştirilirken, Lüks Evim Sigortası adlı yeni ürün de müşterilerin kullanımına sunuldu. AXA Sigortalılar ihtiyaca göre diledikleri şekilde düzenlenmek üzere esnek bir yapıda hazırlanan ürünler sayesinde ister ev sahibi ister kiracı olsunlar, standart teminatların yanı sıra bina veya eşya teminatlarından diledikleri teminatları seçerek varlıklarını ve sevdiklerini koruma altına alabilecek.

Fortune Turkey’de yer alan habere göre; Hem Evim Sigortası hem de Lüks Evim Sigortası yangın, hırsızlık, doğal afetler, terör olayları gibi durumlarda konutu teminat altına alıyor; konutta kullanılan mobilyalar ve evdeki cihazlarda meydana gelebilecek hasarlar ve yaşanabilecek acil durumlardan doğan tedavi masraflarını...