28 / 03 / 2024

Axis açılış tarihi

Axis açılış tarihi

Kâğıthane ilçesinin odak noktası olmaya aday Axis Kağıthane AVM'de açılışa sayılı günler kaldı. Axis Kâğıthane AVM nin 2013 Mayıs ayında kapılarını müşterilerine açması için hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor...

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Açık öğretim sonuçları açıklandı mı? AÖL sorgulama ekranı ne zaman kullanılacak?

AÖL ikinci dönem sınavlarının 30 Nisan'da sona ermesiyle tüm adaylar sınav sonuçlarını merak etmeye başladı. Türkiye kapsamında binlerce öğrencinin katıldığı sınav sonuçları çoğu öğrenci tarafından araştırılmaya başladı. Sınav sonuçlarının açıklanma tarihi açıklandı ve tüm adaylar merakla o günü bek

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı!

Son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne zaman  yükseleceğini merak eden yatırımcılar için Ekonomist Selçuk Geçer, asıl tarihi açıkladı. İşte dolar asıl bu gün füze gibi fırlayacak...

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

İstanbul'un yeni simgesi olacak Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu. 4.5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen kule 29 Mayıs'ta açılacak.

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Axis açılış tarihi Haberi

Axis açılış tarihi


Kâğıthane Cendere Caddesi'nde Mayıs 2013'te hizmete girecek ilçenin ilk ve tek alışveriş merkezi Axis Kâğıthane AVM de 100'ün üzerinde perakende mağazası bulunacak. 


Armine, Avea, Avva, Ayyıldız, Batik, Bereket Döner, Beyce, Bosch, Burger King, Cinepol Sinemaları, Çöpçü, Dagi, De Facto, Deichmann, Derimod, D'S, e- bebek, English Home, Esse, Flormar, Green Salad, Kiğılı, Koçak Gold, Koton, Kumpir Box, LC VVaikiki, Makro Marketler zinciri, Mango, Mavi, Media Markt, Opema, Penti, Ouantum Saat, Roman, Siemens, Tavvuk, Tefal, Turkcell, VVatsons, Yves Rocher gibi alanında lider firmalar kiralamalar yaparak AVM'deki yerlerini aldılar. Ülkemizin önde gelen firmalarının yoğun talep gösterdiği Axis Kağıthane AVM'de kiralama görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.