19 / 04 / 2024

Axis AVM etkinlikleri

Axis AVM etkinlikleri

Kâğıthane’nin ilk ve tek AVM'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı’nda çocukları ve ailelerini sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Axis Kâğıthane AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Ege Yapı Kağıthane fiyat listesi 2017!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de Axis AVM'ye yakın konumda inşa edilen Ege Yapı Kağıthane projesi 24 ayda teslim edilecek. İşte Ege Yapı Kağıthane fiyat listesi 2017...

Sur Yapı Tempo City ödeme seçenekleri!

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Sur Yapı Tempo City projesi 200 milyon TL yatırımla yükseliyor. Proje Axis AVM'nin yanı başında hayata geçiriliyor. İşte Sur Yapı Tempo City ödeme seçenekleri...

Tempo City'de 0,79 faiz 20 yıl vade fırsatı!

Axis AVM'nin karşısında Cendere Caddesi üzerinde Sur Yapı imzası ile yükselen Tempo City'de 20 yıla varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor..

Tempo City Kağıthane daire fiyatları ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tempo City Kağıthane projesi Axis AVM'nin yanında bulunuyor. Projede 217 konut yer alıyor. Peki Tempo City Kağıthane daire fiyatları ne kadar?

Tempo City'de peşinatsız faizsiz ödeme imkanı!

Axis AVM'nin karşısında Cendere Caddesi üzerinde yükselen Tempo City'de satılık daire fiyatları 530 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Tempo City'de peşinatsız yüzde 0,79 faiz 20 yıl vadeyle!

Axis AVM'nin karşısında Cendere Caddesi üzerinde yükselen Tempo City'de peşinatsız 240 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Sur Yapı Tempo City daire fiyatları!

Sur Yapı Tempo City daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslim edilecek olan Sur Yapı Tempo City Evleri Bayrampaşa Axis AVM'nin yanında yer alıyor.

Kağıthane Tempo City lokasyon!

Kağıthane Axis AVM'nin yanında yer alan Tempo City projesi 14 ve 15 katlı iki blok olarak dizayn edildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor...

Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Toplam 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana gelen Kağıthane Tempo City Cendere projesi İstanbul Kağıthane’de Axis AVM’nin yanında inşa ediliyor. Peki Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Axis İstanbul Demirkapı fiyatları!

Toplam 195 ofis ve AVM alanından meydana gelen Axis İstanbul projesinde anahtar teslimleri hemen yapılıyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı fiyatları...

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Axis AVM etkinlikleri Haberi

Axis AVM etkinlikleri



Kâğıthane’nin ilk ve tek AVM'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı’nda çocukları ve ailelerini sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Axis Kâğıthane AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var. Çocukların severek seyrettiği çizgi film kahramanı Caillou 19 ve 20 Ekim tarihlerinde Axis’i ziyaret ediyor. 


Axis AVM, Kurban Bayramı boyunca etkinlik ve kampanyaları ile ziyaretçilerine keyifli anlar vaat ediyor. Bayram boyunca eğitmenler eşliğinde hat sanatının inceliklerini öğrenecek olan Axis misafirleri, karikatür sanatçılarına kendi resimlerini çizdirebilecekler. Mini Club Aktivitesi ve sanat atölyesiyle çocuklara dört gün boyunca neşe dolu saatler yaşatacak olan Axis, bayram sonrasında, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde, çocukları çok sevdikleri çizgi film karakteri Caillou ile buluşturacak.


Kâğıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı...