24 / 04 / 2024

Axis Bayrampaşa fiyat

Axis Bayrampaşa fiyat

Axis Bayrampaşa projesinde fiyatlar 327 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Peki Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa fiyatları!

Axis Bayrampaşa fiyatları bilgileri haberimizde yer alıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede 60 ay vade farksız taksit ve yüzde 10 indirimle ödeme yapılabiliyor.

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi!

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi..

Axis İstanbul ofis fiyat 2017!

Ofis ve alışveriş merkezi alanından oluşan Axis İstanbul projesinde 27 Ocak'a kadar sıfır peşinat, sıfır faizle ödemeler yapılabiliyor. İşte Axis İstanbul ofis fiyat 2017...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme şartları!

Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 352 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Axis İstanbul projesinde teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofisler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor. Sur Yapı projesi Axis İstanbul'da ofisler 887 bin TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Topkapı- Bayrampaşa aksı gayrimenkul projeleriyle değerleniyor!

Bayrampaşa bölgesi yeniden yatırımcıların yeni gözdesi oldu. 2010 yılında metrekaresi 1.800 liradan satılan dairelerin güncel fiyatı ise minimum 5 bin 500 liraya yükseldi.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar!

Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Projede taksitler 4 bin 705 TL'den başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray 'a 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis Bayrampaşa fiyat Haberi

Axis Bayrampaşa fiyat

"Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Sur Yapı imzası ile inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa projesinin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. Projede yüzde 10 indirimle ve 60 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa projesinde fiyatlar 327 bin dolardan başlıyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 


Axis İstanbul iletişim 

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Esra Nur...